Lyst til å vinne en kraftig solcellelader?

Svar på våre 7 enkle spørsmål her.

Personvernerklæring

22. oktober, 2020

Hvem vi er

UngEnergi er et prosjekt underlagt NTRANS ved NTNU. Vi jobber hovedsakelig med å publisere artikler om fornybar energi, klima og miljø på nettsiden vår https://ungenergi.no/. Hensikten er å tilgjengeliggjøre informasjon for, samt bedre forståelsen til elever i ungdomsskole og videregående opplæring om fornybar energi. I tillegg til at nettstedets målgruppe er ungdommer, lages også alt innholdet av ungdom. Ønsker du å komme i kontakt med oss, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

 

UngEnergi

Alfred Getz’ vei 3 (Gløshaugen, Sentralbygg 1, 9.etasje)

7034, Trondheim, Norge

E-post: post@ungenergi.no

 

Andre lenker:

NTNU: https://www.ntnu.no/

NTRANS: https://www.ntnu.no/ntrans/

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du besøker en nettside. UngEnergi bruker informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider slik at vi kan tilpasse innholdet og tilby en bedre brukeropplevelse. Dette gjøres gjennom brukeranalyseverktøyet Google Analytics.

 

Google Analytics er en tjeneste for innsamling og analyse av besøksstatistikk. Denne tjenesten benytter informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere av UngEnergi benytter nettstedet. Google bruker informasjonen som innhentes for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for UngEnergi, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet. Vi benytter informasjonen som samles inn for å se hvilke sider som blir besøkt, hvordan besøkende navigerer rundt på siden, hva slags utstyr som brukes for å lese nettsiden og lignende. Google Analytics samler også inn IP-adresser, men disse anonymiseres før de sendes til Google. Tjenesten samler ikke inn informasjon som gjør det mulig for oss å identifisere enkeltpersoner.

 

Ved å bruke UngEnergis nettsted samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Du kan lese mer om bruken av informasjonskapsler på nettsiden vår her.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold, som videoer, spørreundersøkelser og liknende. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene bruker også informasjonskapsler. Hvordan de bruker disse, kan du finne mer informasjon om på deres egne hjemmesider.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Anonymisert statistikk fra brukeranalyseverktøyet Google Analytics (se «Informasjonskapsler»), som for eksempel antall besøkende per side eller dato og besøkstid, deles med NTRANS for bruk i deres interne møter eller rapporter.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Anonymisert statistikk fra brukeranalyseverktøyet Google Analytics (se «Informasjonskapsler») blir lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi skal kunne gjøre analyser over lengre tid og dermed forbedre vårt innhold.

 

Hvor anonyme opplysningene dine er

Informasjonskapslene som brukes i brukeranalyseverktøyet Google Analytics (se «Informasjonskapsler») kan på ingen måte brukes til å identifisere en enkeltbruker på vårt nettsted.

Kilder Nyttige lenker
Bruk som kilde
Ikon for Creative Commons-lisens Denne artikkelen skrevet av UngEnergi er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåSammeVilkår 3.0 Norge Lisens.
UngEnergi.no benytter informasjonskapsler for å gjøre brukeropplevelsen bedre Lukk Les mer